Expertise

Buderus onderzoekt en ontwikkelt al bijna 300 jaar verwarmingssystemen. Als betrouwbare verwarmingsexpert stonden we mee aan de wieg van tientallen baanbrekende innovaties en uitvindingen. Bovendien investeren we al meer dan een kwarteeuw in hernieuwbare energie. Die onevenaarbare kennis en bagage dragen al onze verwarmingssystemen met zich mee. Buderus blijft innoveren en deelt haar expertise met klanten en partners.

Kiezen voor Buderus is kiezen voor een expert die samen met u op zoek gaat naar het meest geschikte verwarmingssysteem.

Een warmtepomp kiezen.

Dat een warmtepomp een goede investering is, weet u al. Maar welke soort past het best bij uw gewoontes en uw gezin?

Lees meer

Een thermostaat kiezen.

U hebt de keuze tussen tientallen thermostaten, de ene al slimmer dan de andere. We gidsen u graag door het web.

Lees meer

Blik op de toekomst.

Een investering in een verwarmingssysteem is een investering op lange termijn. Onze toekomstvisie vraagt om toestellen en onderdelen van een uitmuntende kwaliteit, en om een betrouwbare service en installatie. Deze waarden zijn kenmerkend voor Buderus.

Tegelijk bereiden we al onze verwarmingssystemen en componenten voor op een overgang naar digitale en verbonden systemen. Zo bent u zeker dat uw investering klaar is voor de toekomst.

Hoe verwarmen we morgen?

Heeft mazout zijn tijd gehad? En gas? Welke alternatieven zijn er voor gezinnen? En hoe kunt u de switch maken?

Lees meer

De energiebron van de toekomst.

Hebt u ook al over een warmtekrachtkoppeling horen praten? En over brandstofcellen? We kijken met u even de toekomst in.

Lees meer

Hernieuwbare energie.

Er wordt steeds meer ingezet op hernieuwbare energie. Maar kiezen voor een duurzaam systeem, wil ook zeggen dat u kiest voor het meest geschikte ontwerp voor uw woning, want u wilt natuurlijk niet inleveren op warmte en comfort.

Onze holistische aanpak maakt de overstap naar hernieuwbare energie rendabeler dan ooit. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt en geniet u van 100% groene energie.

Wat met fossiele brandstoffen?

We verwarmen al eeuwen met stookolie en gas. Zijn die ten dode opgeschreven? Of kunnen we er toch ecologisch mee aan de slag?

Lees meer

100% hernieuwbaar. Kan dat?

Ja, dat kan. Als u de juiste keuzes maakt tenminste. We zetten uw mogelijkheden graag even op een rij.

Lees meer

Partnership en loyaliteit.

Een duurzaam verwarmingssysteem betekent ook een duurzaam partnership met klanten en installateurs. Buderus besteedt hier veel aandacht aan. Deze aanpak kenmerkt zich door onze heldere communicatie, duidelijke en nagekomen afspraken en ondersteuning op elk moment.

Dit geldt ook voor onze relatie met partner-installateurs. Zij genieten van ons vertrouwen en onze ondersteuning op lange termijn. Zo bent u dus zeker dat u altijd een goed opgeleide, betrouwbare en kwaliteitsvolle expert over de vloer krijgt.

Praat met uw installateur.

Natuurlijk wil u een technisch onderlegde installateur voor uw systeem. Maar nog veel belangrijker is een specialist die naar u luistert.

Lees meer

Partnership op lange termijn.

Bij Buderus houden we van vertrouwde gezichten: die van onze klanten én die van onze installateurs. Samenwerken op lange termijn wérkt.

Lees meer

Passie

Van onze ingenieurs die nieuwe technologieën integreren in onze systemen, tot de ontwerpers die het hoogstaande design van onze componenten creëren en de vakmensen die ze bij u installeren en configureren … we delen allemaal dezelfde passie: uw huis verwarmen met het beste systeem op de markt.

Die gedeelde passie is al driehonderd jaar de rode draad door Buderus. En we beloven dat u hem ook ervaart als u voor ons kiest.

Meer dan 300 jaar.

Onze eerste ketels werden in 1707 in ijzer gegoten. Door de jaren veranderde Buderus tot een expert in totaaloplossingen. Maar onze passie bleef dezelfde.

Lees meer

Volop voor tevreden klanten.

Waar we dit voor doen? Simpel: voor de glimlach op het gezicht van onze klanten als onze installateurs hen achterlaten met een perfect systeem.

Lees meer